Medni doručak s hrvatskih pčelinjaka

Medni doručak s hrvatskih pčelinjaka u organizaciji Ministarstva poljoprivrede, Hrvatske poljoprivredne agencije i Hrvatskog pčelarskog saveza održava se 10. veljače 2018. godine s početkom u 9 sati u Sajamskom prostoru Gudovac, Paviljon 1, Velika dvorana – 1 kat.
Cilj Mednog doručka s hrvatskih pčelinjaka je promocija domaće proizvodnje meda koji je proizveden na hrvatskim pčelinjacima i označen zaštićenim znakom Hrvatske poljoprivredne agencije Med hrvatskih pčelinjaka.
Na doručku osim meda, konzumirat će se i ostali domaći proizvodi proizvedeni na hrvatskim farmama i poljima, a koji nose neki od Znakova Hrvatske poljoprivredne agencije.
Medni doručak s hrvatskih pčelinjaka posjetit će i djeca III. osnovne škole Bjelovar – Gudovac. Ovakvim načinom želimo kod djece potaknuti svijest o važnosti i prednosti konzumacije meda proizvedenog na hrvatskim pčelinjacima s ciljem povećanja udjela meda u njihovoj prehrani, kao i ukazati na važnosti i ulogu pčelarstva u cjelokupnoj poljoprivrednoj proizvodnji.